NIVVO plaatst en selecteert invalkrachten voor jou

In het onderwijs en de zorgsector komen er veel abrupte veranderingen voor. Een docent of zorgverlener valt plotseling uit en er dient dan vervanging voor gevonden te worden. Dat is niet altijd even eenvoudig, en dat terwijl een dergelijke situatie altijd vraagt om snel en adequaat handelen. Hoe fijn is het dan om dit proces uit handen te geven, en zonder er veel omkijken naar te hebben de juiste docent op de juiste plek te hebben. Dit doet NIVVO voor jou, en dat scheelt flink.

Wat is NIVVO?

NIVVO is een bedrijf met tien jaar ervaring in de onderwijs- en zorgsector. Het bedrijf zendt flexibele krachten in deze branches uit naar waar zij op dat moment het meest nodig zijn, en doet dat op een snelle en efficiënte manier. Een van de hoofddoelstellingen van NIVVO is dan ook het ‘ontzorgen’ van de onderwijsbranche door middel van het vinden van een adequate vervanger.
NIVVO beschikt daarvoor over een uitgebreid netwerk van vervangende krachten, en neemt zowel de werving als de selectie van nieuwe krachten voor haar rekening. Zo heb jij er eigenlijk geen omkijken meer naar. Maar ook als invaldocent is het handig om te kiezen om voor NIVVO te gaan werken. Door het uitgebreide netwerk kom jij ook snel in contact met de scholen waar ze een invalkracht zoeken. Zowel vaste als flexibele invalkrachten zijn welkom. Ook op deze manier ontzorgt NIVVO dus, en het geeft jou als docent de kans meer ervaring op te doen.