haarverlies, haargroei stimuleren

De haargroei stimuleren

Mooi, gezond en lang haar is een droom van vele vrouwen. Helaas heeft niet iedereen dik, gezond, glanzend, lang en mooi haar. Er zijn vele shampoos en conditioners die beweren het haar sneller graat groeien. Helaas klopt dat niet altijd en groeit het haar niet sneller door de shampoo of conditioner. Eén ding is zeker: dood haar wordt nooit meer levend. Heeft u dode punten? Dan zit er niks anders op dan een stukje van het haar af te knippen. Geen enkele shampoo of conditioner zal het dode haar weer levend maken. Om het haar af en toe te knippen is niet erg maar juist goed, want gezond haar groeit sneller. Een paar keer in het jaar uw haar knippen maakt het haar weer gezond en het ziet er een stuk voller uit. Een goede shampoo en conditioner kan er wel voor zorgen dat uw haar gezond blijft. Wanneer het haar gezond is en met de goede producten wordt verzorgd, kan het absoluut sneller gaan groeien. Gezond haar is dus belangrijk voor een snellere haargroei. Er zijn verschillende producten die het haar gezond houden.

Verschillende producten voor snellere haargroei

Er zijn verschillende verzorgingsproducten die er voor zorgen dat het haar gezond blijft en het sneller gaat groeien. Shampoo en conditioner zijn de twee belangrijkste basisproducten voor het haar. Shampoo zorgt er voor dat het haar schoon wordt en de conditioner maakt het haar zacht en glanzend. Conditioner moet na het wassen van het haar worden aangebracht. Een haarmasker moet langer in het haar zitten dan een conditioner. Een haarmasker zorgt ervoor dat het haar een intensieve voeding krijgt en hierdoor gezond wordt. Er zijn ook heel veel soorten serums, olies, crèmes en noem maar op, maar welke werkt nu het best op uw haar? Voor droog, vet of normaal haar worden er andere verzorgingsproducten gebruikt. Heeft u vet haar, maar gebruikt u een shampoo voor droog haar, dan wordt het haar nog vetter en krijgt het haar niet de goede verzorging. Kijk altijd op de verpakking voor welk soort haar het product is bestemd. Er zijn ook producten te koop zoals de DermaSyis. Dit product wordt op de hoofdhuid aangebracht en stimuleert de bloed circulatie. Het versnelt de haargroei en het zorgt ervoor dat het haar niet uitvalt. Buiten de verzorgingsproducten om, zorgt dit apparaat ook voor een snellere haargroei. Bestel de beste producten in de webshop van Dermarolling.nl.

Tips om uw haar sneller te laten groeien

Buiten verzorgingsproducten om, kan het haar ook sneller gaan groeien. Hier staan enkele tips die de haargroei stimuleren.

  1. Was het haar niet elke dag. Vet haar wilt niemand, maar door het elke dag te wassen wordt het haar droog en breekt het sneller af. Was het haar ongeveer twee tot drie keer in de week.
  2. Gezond eten. Het klinkt zo standaard, maar gezond eten helpt echt bij het stimuleren van de haargroei. Als u gezond eet krijgt u die juiste vitaminen binnen die invloed hebben op uw haargroei. Genoeg water drinken hoort hier ook bij. Er zijn ook vele haarvoedingssupplementen te koop. Deze supplementen bevatten genoeg vitamines die de haargroei stimuleren.  
  3. Borstel uw haar niet te vaak. Als u te vaak het haar borstelt kan het haar afbreken. Als u uw natte haar wilt borstelen, kunt u het beste onderaan het haar beginnen. Dit voorkomt klitten en minder haarbreuken.
  4. De zon heeft ook invloed op de haargroei. De zon bevat vitamine D waardoor het haar ook sneller gaat groeien. Gelukkig is het geen straf om heerlijk in de zon te lopen, zodat je genoeg vitamine D krijgt.