eenroos

Spirituele en paranormale hulp voor een helder inzicht

Het leven kent ups en downs. We krijgen allemaal op den duur te maken met tegenslagen. Voor elke situatie of probleem in je leven kun je spirituele hulp inschakelen. Vaak rust er nog een taboe op het inschakelen van spirituele hulp. Dat komt vaak ook omdat mensen niet goed geïnformeerd zijn. In dit artikel lees je alles over spirituele hulp.

Hoe kan spiritualiteit u helpen?

Er zijn veel verschillende vormen van spiritualiteit. Vaak denkt men bij spiritualiteit aan het oproepen van geesten of leven na de dood. Maar dat heeft dan weer meer te maken met spiritisme. Spiritisme focust zich namelijk vooral op het in contact komen met overleden dierbare, bijvoorbeeld via een medium. Spiritualiteit heeft over het algemeen niet perse te maken met met de dood. Vaak helpt spiritualiteit juist met vragen beantwoorden over het leven en over de toekomst. Bijvoorbeeld door middel van het leggen van tarotkaarten.

Mediums

Wanneer je in contact wilt komen met een overleden dierbare, dan kun je hulp zoeken bij een medium. Heel simpel gezegd figureert een medium als een soort van doorgeefluik. Een medium vindt namelijk de verbintenis tussen leven en dood en kan daarom in contact komen met specifieke mensen die zijn overleden. Daarnaast, kan een medium vaak ook contact leggen met engelen, demonen of dieren. Een medium kan je helpen wanneer je bijvoorbeeld in de rouw zit, of nog vragen hebt aan iemand die is overleden.

Een paragnost

En andere vorm van spiritualiteit vinden we in een paragnost, deze beschikken vaak over meerdere paranormale gaven, en is dan ook anders dan een medium. Paragnosten zijn bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend of helderhorend. Dat komt vaak omdat zij beschikken over een 6de zintuig. Paragnosten kunnen je op verschillende manieren helpen in veel spirituele vormen, denk bijvoorbeeld aan het leggen van tarotkaarten of engelenkaarten.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een medium of paragnost. Online zijn er ook verschillende blogs en forums over spiritualiteit te vinden.