ooglaseren

Waarom Ooglaseren bij Visus Oogkliniek?

Ondanks een bril iemand ontzettend goed kan staan, gaat er toch niets boven de vrijheid van het kunnen zien zonder bril of lenzen. Een bril kan vies/vet worden, kan kapot gaan, kan kwijt raken, je zichtveld is minder breed, je kan er niet zo makkelijk mee kijken vanuit een ligpositie op de bank, etc. Als brildrager herken je deze punten vast. Je zou ervoor kunnen kiezen om lenzen te dragen, maar ook deze moet je netjes houden, kunnen droog aanvoelen, het is elke ochtend en avond weer een gedoe met in- en uitdoen en wanneer er een vuiltje in je oog waait ben je de klos. Wanneer je op vakantie bent kun je ook niet zo makkelijk even de zee of het zwembad induiken. Het dragen van een bril en/of lenzen wordt echt een deel van je leven en iets waar je altijd rekening mee houdt.

Ooglaseren is een optie die je kunt overwegen wanneer je van deze problemen af wilt. Het is een kleine investering, maar daar krijg je wel vrijheid voor terug. Met meer dan 1000+ online reviews met een gemiddelde score van 9.6 kunnen we zeggen dat haast iedereen dik tevreden is die geholpen zijn. Visus Oogkliniek helpt gemiddeld de meeste mensen in Nederland per maand en met zulke beoordelingen is dat ontzettend goed.

Wat voor garanties kan Visus Oogkliniek bieden?

Visus Oogkliniek biedt een 20/20 met 100% zichtgarantie en op de intraLASIk behandeling zit een levenslange garantie. Ook zijn zij ZKN gecertificeerd sinds juni 2016, dit toont aan dat er aan de strengste normen voldoen die deze brancheorganisatie stelt aan privé klinieken. Bij deze certificering wordt er gekeken naar de veiligheid en kwaliteit van het hele zorgproces en het gehele functioneren van de kliniek. Pas wanneer alles tot in de puntjes wordt verzorgd, kan er een certificering komen.

80% van de Nederlandse ooglaserklinieken zeggen dat ze de beste ooglaser-technologie in huis hebben, maar gebruiken feitelijk verouderde apparatuur. Onlangs heeft Visus Oogkliniek meer dan één miljoen euro geïinvesteerd en als eerste ooglaserkliniek de Excimer Laser Schwind Amaris 1050Rs in Europa geïntroduceerd. Dit is de snelste en meest geavanceerde laser die er op dit moment bestaat.

Refractiechirurgie (ooglaseren) bij Visus Oogkliniek is niet goedkoop, maar de andere klinieken zijn relatief duur. Wanneer je dezelfde behandeling met wavefront ergens anders kunt vinden voor een lagere prijs, krijgt u bij Visus Oogkliniek dezelfde behandeling voor dezelfde prijs, maar met een extra korting van €100.- Het uitgangspunt voor de wordt overgenomen van de websites van andere zorgaanbieders en voor klinieken die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Op de website kun je hier meer over lezen, ook de diverse technieken met alle behandelingen kun je hier terugvinden.