Tip voor een beter seksleven: Sildenafil

Heb je last van erectieproblemen en beïnvloed dit je seksleven? Dan is het raadzaam om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Het kan voor mannen soms een beetje een gevoelig puntje zijn, maar hoe eerder je hiermee naar een arts stapt, hoe eerder het probleem is opgelost. Mannen kunnen last hebben van verschillende erectieproblemen. Erectieproblemen zijn problemen bij het krijgen of het vasthouden van de erectie. Het kan zijn dat deze onvoldoende sterk is of juist snel weer afzwakt. Dit kan een frustrerend probleem zijn, maar gelukkig kan je het grotendeels aanpakken.

De erectiepil kan een oplossing zijn voor mannen met een erectieprobleem. Echter werkt het niet bij iedere man en is het effect ook verschillend per persoon. Sommige erectieproblemen zijn daarnaast ook niet op te lossen met een pilletje. Om te weten met wat voor probleem je te maken hebt, kan je het beste een arts raadplegen. Deze luistert naar je klachten en kan zo een diagnose stellen. Als hij of zij denkt dat je met een pilletje van je incompetentie af bent, dan zal je een recept voorgeschreven krijgen. Hiermee kan je naar de apotheek om de gewenste pil te kopen.

Hoe werkt Sildenafil?

Sildenafil is ook de naam van de stof in het medicijn. Op moleculair niveau is de effectiviteit van de stof zeer complex. Sildenafil valt namelijk onder de fosfodiesteraseremmers. Dit is een enzym dat een erectie voorkomt of verzwakt. Door dit enzym te remmen met behulp van een erectiepil, wordt het enzym tijdelijk onderdrukt waardoor het toch mogelijk is om een erectie te krijgen. De doorstroming van het bloed wordt hierdoor bevorderd, waardoor de erectie optreedt. Het medicijn is na inname meestal een aantal uur werkzaam. Echter zorgt het medicijn zelf niet voor de erectie, want er is nog steeds seksuele stimulatie nodig.

Waar koop ik dit medicijn?

De grootste vraag is natuurlijk waar je Sildenafil kunt halen. Sildenafil is een zogenaamd recept plichtig medicijn. Dat houdt in dat je het alleen kunt krijgen via de huisarts, omdat deze een recept voor je kan uitschrijven. Een bezoekje brengen aan een plaatselijke drogist is daarom niet genoeg, want je zal het medicijn niet in de schappen vinden. Daarnaast is het via de huisarts ook de meest betrouwbare en veilige manier om het medicijn aan te schaffen, want je weet zeker dat de pillen gecontroleerd zijn door een deskundige.

Sildenafil online bestellen

Niet iedere man stapt even gemakkelijk naar de huisarts, wanneer hij last heeft van erectieproblemen. Dit kan soms wat gevoelig liggen en daarom zoek je vaak naar andere manieren om aan dit medicijn te komen. Je kunt Sildenafil online bestellen via een webshop. Maar hier kan je beter wel mee uitkijken. Er zijn veel oplichters actief op het internet die je slechte pillen willen verkopen voor veel geld. Dit kan schadelijk zijn voor je gezondheid en je bent daarnaast nog steeds niet van je erectieprobleem af. Let dus goed op dat je de pillen via een betrouwbare website aanschaft.

Meer informatie over erectiepillen vind je op Medicaat.nl